Categorii

Vezi si alte recomandari

RASPBERRY-PI - CPRP010-B - Audio / Video Cable Assembly, HDMI Plug, HDMI Plug, 3.28 ft, 1 m, Black

RASPBERRY-PI - CPRP010-B - Audio / Video Cable Assembly, HDMI Plug, HDMI Plug, 3.28 ft, 1 m, Black
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
57,07 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68777
Adaugă la favorite0
Descriere
Conector HDMI la conector HDMI compatibil cu Raspberry Pi 3 și toate modelele anterioare de Raspberry Pi. Blindaj triplu pentru o performanță mai bună a conectivității WiFi și Bluetooth a Raspberry Pi 3. HDMI 2.0 cu Ethernet și canal de retur audio. Conectori din nichel OFC placat cu cupru. Licențiat oficial de fundația Raspberry Pi.
Raspberry-Pi CPRP010-B este un cablu audio / video de înaltă calitate, conceput special pentru a fi compatibil cu Raspberry Pi 3 și toate modelele anterioare de Raspberry Pi. Acest cablu are mufe HDMI la ambele capete și o lungime de 1 metru sau 3.28 ft, fiind ideal pentru conectarea dispozitivului Raspberry Pi la un televizor sau monitor. Cu o triplă protecție împotriva interferențelor, acest cablu asigură o performanță excelentă în ceea ce privește conectivitatea WiFi și Bluetooth a dispozitivului Raspberry Pi 3. De asemenea, este echipat cu conectori OFC placati cu nichel pentru a asigura o transmisie de date fiabilă și de înaltă calitate. Cu suport pentru HDMI 2.0, acest cablu vine cu funcționalități avansate, cum ar fi Ethernetul și canalul de retur audio, oferindu-vă o experiență multimedia completă atunci când utilizați Raspberry Pi. De asemenea, acest cablu este oficial licențiat de Raspberry Pi Foundation, garantându-vă calitatea și fiabilitatea produsului. În concluzie, Raspberry-Pi CPRP010-B este alegerea ideală pentru cei care doresc să conecteze dispozitivul Raspberry Pi la un televizor sau monitor, asigurându-vă o experiență audio / video de înaltă calitate și fără probleme. Cu toate aceste caracteristici și beneficii, acest cablu este cu siguranță un accesoriu esențial pentru orice posesor de Raspberry Pi.
Detalii produs
CL68777

Fișă produs

Gamă de produse
Cabluri HDMI oficiale Raspberry Pi
Lungimea cablului - metric
1 m
Lungimea cablului - Imperial
3.28 ft
Tip conector B
Mufă HDMI
Tip conector A
Mufă HDMI
Culoarea jachetei
Negru
Conector la conector
Mufă HDMI la mufa HDMI

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare