*Pozele au caracter informativ și pot apărea mici diferențe

Raspberry Pi Compute Module 3 Dev Kit

Acesta este principalul kit de dezvoltare I / O în care este conectată placa Compute Module SODIMM. Acesta conține, de asemenea, toate porturile de interfață necesare pentru a permite oricărui pasionat  să-și proiecteze și să testeze propria aplicație prototip.

Raspberry Pi Original

Necesita plata in avans

Termen livrare: 6 zile

Cod produs: CL670


Disponibilitate: lucrăm la actualizarea stocului

609,00 RON
Descriere produs
Detalii

Acesta este principalul kit de dezvoltare I / O în care este conectată placa Compute Module SODIMM. Acesta conține, de asemenea, toate porturile de interfață necesare pentru a permite oricărui pasionat  să-și proiecteze și să testeze propria aplicație prototip. Nu trebuie să vă mai complicați cu complexitatea interfeței cu procesorul BCM2837 și să vă concentrați în schimb asupra proiectării interfețelor la propriile plăci de I / O și la aplicațiile software. Această simplitate favorizează dezvoltarea rapidă.

Atât modulul Compute, cât și placa CMIO pot fi deteriorate de electricitatea statică (descărcare electrostatică sau ESD). Luați măsuri de precauție adecvate împotriva descărcării statice în timpul manipulării.

Kitul include placa Compute Module IO (CMIO), care este o placă simplă, open-source, în care puteți conecta un Module Compute. Placa găzduiește 120 de pini GPIO, un port HDMI, un port USB, două porturi de cameră și două porturi de afișare.

Pentru a introduce modulul Compute (CM) în soclul IO Board (CMIO), introduceți mai întâi CM-ul la un unghi de 45 de grade, apoi apăsați ușor în ambele colțuri superioare ale modulului până când modulul se fixează în poziție.

Datasheet

În pachet veți găsi:

  • 1 × Placă CM10 v3
  • 1 × CM3+/32GB Compute Module
  • 1 × CM3+/Lite Compute Module
  • 1 x Placă CMCDA
  • 2 x Cabluri FFC de 0,5 mm
  • 1x 5V Sursă de alimentare
  • 1x Cablu de date USB A la B
  • 4 x Fire Jumper mamă-mamă

 

Mai multe informații
Mai multe informații
Compatibilitate Raspberry Pi Original
Termen de livrare 6
Recenzii
Scrie propria ta recenzie
Faceti recenzie la: Raspberry Pi Compute Module 3 Dev Kit
Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating General
Etichete produs
Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.