Categorii

Raspberry Pi Compute Module 3 Dev Kit

Acesta este principalul kit de dezvoltare I / O în care este conectată placa Compute Module SODIMM. Acesta conține, de asemenea, toate porturile de interfață necesare pentru a permite oricărui pasionat  să-și proiecteze și să testeze propria aplicație prototip.

333
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
643,83 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL670
Adaugă la favorite0
Descriere

Acesta este principalul kit de dezvoltare I / O în care este conectată placa Compute Module SODIMM. Acesta conține, de asemenea, toate porturile de interfață necesare pentru a permite oricărui pasionat  să-și proiecteze și să testeze propria aplicație prototip. Nu trebuie să vă mai complicați cu complexitatea interfeței cu procesorul BCM2837 și să vă concentrați în schimb asupra proiectării interfețelor la propriile plăci de I / O și la aplicațiile software. Această simplitate favorizează dezvoltarea rapidă.

Atât modulul Compute, cât și placa CMIO pot fi deteriorate de electricitatea statică (descărcare electrostatică sau ESD). Luați măsuri de precauție adecvate împotriva descărcării statice în timpul manipulării.

Kitul include placa Compute Module IO (CMIO), care este o placă simplă, open-source, în care puteți conecta un Module Compute. Placa găzduiește 120 de pini GPIO, un port HDMI, un port USB, două porturi de cameră și două porturi de afișare.

Pentru a introduce modulul Compute (CM) în soclul IO Board (CMIO), introduceți mai întâi CM-ul la un unghi de 45 de grade, apoi apăsați ușor în ambele colțuri superioare ale modulului până când modulul se fixează în poziție.

Datasheet

În pachet veți găsi:

  • 1 × Placă CM10 v3
  • 1 × CM3+/32GB Compute Module
  • 1 × CM3+/Lite Compute Module
  • 1 x Placă CMCDA
  • 2 x Cabluri FFC de 0,5 mm
  • 1x 5V Sursă de alimentare
  • 1x Cablu de date USB A la B
  • 4 x Fire Jumper mamă-mamă

 

Detalii produs
CL670

Fișă produs

Compatibilitate
333
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare