Categorii

Vezi si alte recomandari

PRO SIGNAL - PSG01551 - RCA (Phono) Audio / Video Connector, Quad RCA, PCB, 6 Contacts, Socket, Gold Plated Contacts

PRO SIGNAL - PSG01551 - RCA (Phono) Audio / Video Connector, Quad RCA, PCB, 6 Contacts, Socket, Gold Plated Contacts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
16,68 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80886
Adaugă la favorite0
Descriere
PSG01551 este un conector cu 4 intrări RCA cu contacte placate cu aur, pin de cupru, placă de plastic ABS și dialectic POM. Acest conector este ideal pentru montarea pe placa de circuit. Rezistența maximă a contactului este de 30mW, iar rezistența minimă la izolație este de 100mW la 500VDC. Tensiunea de izolare este de 500VAC/minut. Produsele Pro Signal au evaluare de 4.2 stele din 5 și garanție limitată de 12 luni. *Consultați Termenii și Condițiile pentru detalii. Aplicații: Audio.
Pro Signal - PSG01551 - RCA (Phono) Audio / Video Connector este un conector de înaltă calitate, ideal pentru montarea PCB-ului. Cu contacte placate cu aur, acest conector oferă o rezistență maximă a contactului de 30 mW și o rezistență minimă la izolație de 100 mW la 500VDC. Acesta este perfect pentru aplicații audio și video. Produsul este fabricat dintr-o combinație de cupru și plastic ABS, iar dielectricul din POM îl face durabil și fiabil în timp. Cu un diametru extern de 8,3 mm și un număr de 6 contacte, această priză este ușor de utilizat și poate fi conectată rapid la alte dispozitive. Pro Signal este un brand de încredere, cu produse de înaltă calitate, iar acest conector nu face excepție. Este evaluat cu 4.2 din 5 stele și vine cu o garanție limitată de 12 luni. Pentru mai multe detalii, puteți consulta Termenii și condițiile. Indiferent dacă utilizați acest conector pentru aplicații audio sau video, puteți avea încredere că va oferi o conexiune stabilă și de înaltă calitate. Cu contacte placate cu aur, acest conector asigură o transmitere a semnalului fără distorsiuni și pierderi. În concluzie, Pro Signal - PSG01551 - RCA (Phono) Audio / Video Connector este o alegere excelentă pentru oricine caută un conector durabil, de înaltă calitate și fiabil pentru aplicații audio și video.
Detalii produs
CL80886

Fișă produs

Diametru extern
8.3 mm
Gen
Priză
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Culoare conector
Rosu alb
Materialul corpului conectorului
Corp ABS (Acrilonitril Butadien Stiren).
Număr de contacte
6 Contacte
Placarea de contact
Contacte placate cu aur

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare