Categorii

Vezi si alte recomandari

PRO SIGNAL - PSG01548 - RCA (Phono) Audio / Video Connector, Dual RCA, PCB, 3 Contacts, Socket, Nickel Plated Contacts

PRO SIGNAL - PSG01548 - RCA (Phono) Audio / Video Connector, Dual RCA, PCB, 3 Contacts, Socket, Nickel Plated Contacts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
10,73 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80562
Adaugă la favorite0
Descriere
PSG01548 este un conector Phono Socket cu 2 x RCA, cu contacte placate cu nichel, terminare a contactului prin sudură, pin de 3,5 mm, pin de cupru, carcasă ABS și dielectric. Acest conector este ideal pentru montare pe PCB. Terminarea de contact în unghi drept prin orificiu Negru Pro Signal produsele au calificativul 4.2 din 5 stele Garanție limitată de 12 luni * consultați Termenii și condițiile pentru detalii Aplicații Audio.
Pro Signal - PSG01548 este un conector audio / video dual RCA, ideal pentru montarea pe placa de circuit. Acesta vine echipat cu contacte placate cu nichel, terminare a contactului prin sudură, pin de 3,5 mm, pin de cupru, carcasă din ABS și dielectric. Conectorul este de culoare neagră și este potrivit pentru aplicații audio. Pro Signal este o marcă de încredere, produsele sale fiind evaluate cu 4.2 din 5 stele. Acest conector beneficiază de o garanție limitată de 12 luni, iar termenii și condițiile pot fi consultate pentru mai multe detalii. Caracteristicile principale ale conectorului includ: tipul de conector - priză, gama de produse - Adaptor Multicomp Pro RJ45, culoarea conectorului - negru, materialul corpului conectorului - corp metalic, diametrul extern - 3.5 mm, placarea de contact - contacte placate cu nichel și numărul de contacte - 3 contacte. Pro Signal - PSG01548 este un conector de înaltă calitate, ideal pentru utilizarea în sisteme audio. Cu contacte placate cu nichel și un design durabil, acest conector oferă o conexiune sigură și stabilă pentru dispozitivele dvs. audio / video. Alegeți Pro Signal - PSG01548 pentru performanță și fiabilitate pe termen lung.
Detalii produs
CL80562

Fișă produs

Diametru extern
3.5 mm
Gen
Priză
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Culoare conector
Negru
Materialul corpului conectorului
Corp metalic
Număr de contacte
3 Contacte
Placarea de contact
Contacte placate cu nichel

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare