Categorii

Vezi si alte recomandari

PRO SIGNAL - PSG01486 - Phone Audio Connector, 2 Contacts, Plug, 3.5 mm, Cable Mount, Metal Body Pachet de 10

PRO SIGNAL - PSG01486 - Phone Audio Connector, 2 Contacts, Plug, 3.5 mm, Cable Mount, Metal Body Pachet de 10
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
26,97 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79190
Adaugă la favorite0
Descriere
Husă din plastic negru moale de înaltă calitate, protecție integrală pentru cablu. Produsele Pro Signal au calificativul 4,2 din 5 stele, garanție limitată de 12 luni *consultați Termenii și condițiile pentru detalii. Aplicații Audio.
PRO SIGNAL - PSG01486 - Phone Audio Connector este un conector de înaltă calitate, conceput pentru a oferi o soluție fiabilă pentru conectarea dispozitivelor audio. Cu o carcasa din plastic moale de culoare neagră, acest conector este prevăzut cu un protector de cablu integrat pentru a preveni deteriorarea acestuia. Produsele Pro Signal sunt apreciate cu 4.2 stele din 5, ceea ce demonstrează calitatea și fiabilitatea acestora. De asemenea, acest conector beneficiază de o garanție limitată de 12 luni, iar detalii suplimentare pot fi consultate în Termenii și Condițiile de utilizare. Cu aplicații în domeniul audio, acest conector are caracteristici care îl fac potrivit pentru diverse echipamente. Este o priză de tip plug, cu un corp metalic și poate fi montat direct pe cablu. Are 2 contacte și diametrul pinului este de 3.5 mm. În concluzie, PRO SIGNAL - PSG01486 - Phone Audio Connector este un produs de încredere, cu o construcție solidă și durabilă. Indiferent dacă este folosit în domeniul profesional sau personal, acest conector va oferi o conexiune stabilă și de calitate pentru dispozitivele tale audio.
Detalii produs
CL79190

Fișă produs

Gen
Priza
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montare cablu
Materialul corpului conectorului
Corp metalic
Număr de contacte
2 Contacte
Diametrul pinului
3.5 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare