Categorii

Vezi si alte recomandari

PRO SIGNAL - PSG-JMP150MM - Jumper Cable, Male to Male Connectors, 150mm Length, Pack of 10, Arduino, Beaglebone Pachet

PRO SIGNAL - PSG-JMP150MM - Jumper Cable, Male to Male Connectors, 150mm Length, Pack of 10, Arduino, Beaglebone Pachet de 10
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
15,47 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68106
Adaugă la favorite0
Descriere
Aceste cabluri jumper de la bărbat la bărbat sunt potrivite pentru plăcile de dezvoltare cum ar fi Arduino, Beaglebone și multe altele. Lungimea este de 150mm. Fornite într-un pachet de 10, produsele Pro Signal au calificativul 4.2 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. *Consultați Termenii și Condițiile pentru detalii.
PRO SIGNAL - PSG-JMP150MM este un set de 10 cabluri jumper cu conectori masculini-masculini, ideale pentru plăci de dezvoltare cum ar fi Arduino sau Beaglebone. Aceste cabluri au o lungime de 150mm și sunt potrivite pentru conectarea rapidă și ușoară a componentelor electronice. Produsul este fabricat de Pro Signal, o companie cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Cablurile jumper sunt evaluare cu 4,2 stele din 5 de către utilizatori. Setul de cabluri vine cu o garanție limitată de 12 luni, asigurându-vă că veți putea beneficia de aceste cabluri pentru o perioadă îndelungată. Pentru detalii complete privind Termenii și Condițiile garanției, vă recomandăm să consultati documentația produsului. Cu PRO SIGNAL - PSG-JMP150MM, veți putea să vă conectați componentele electronice într-un mod rapid și eficient, fără a vă face griji că acestea se vor deteriora sau că conexiunile vor fi slabe. Este un accesoriu indispensabil pentru pasionații de electronica sau pentru cei care lucrează cu plăci de dezvoltare. Dacă sunteți în căutarea unor cabluri jumper de înaltă calitate, PRO SIGNAL - PSG-JMP150MM este alegerea perfectă pentru dvs. Beneficiind de o combinație între performanță și durabilitate, acest set de cabluri vă va îndeplini toate nevoile în domeniul electronicelor.
Detalii produs
CL68106

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu