Categorii

Vezi si alte recomandari

PRO POWER - JY-1088 - Multicore Cable, Audio, Oxygen Free Bare Copper, Screened, 1 Core, 328 ft, 100 m

PRO POWER - JY-1088 - Multicore Cable, Audio, Oxygen Free Bare Copper, Screened, 1 Core, 328 ft, 100 m
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
209,75 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL79387
Adaugă la favorite0
Descriere
JY-1088 este un cablu cu un singur nucleu ecranat pentru conexiuni audio de la Pro-Power. Acesta are un conductor unic din cupru liber de oxigen, izolație din PVC, ecran spiral de cupru și mantie din PVC. Conductorul din cupru liber de oxigen și ecranul spiral au un diametru exterior de 1,6 mm. CPR: Încă nu este calificat. Produsele Pro Power au evaluare de 4,5 stele din 5, garanție limitată de 12 luni *vedeți Termenii și Condițiile pentru detalii. 96% dintre clienți ar recomanda produsul unui prieten. Aplicații: Procesare semnal, Audio.
Pro-Power - JY-1088 - Multicore Cable, Audio, Oxygen Free Bare Copper, este un cablu de conexiune audio ecranat, cu un singur miez, conceput pentru a oferi un sunet de calitate superioară. Cu un conductor de cupru liber de oxigen, izolație din PVC, ecran spiral de cupru și mantie din PVC, acest cablu este ideal pentru transmiterea semnalelor audio cu fidelitate maximă. Având un diametru exterior de 1,6 mm și fiind ecranat, cablul JY-1088 este perfect pentru aplicații de procesare a semnalului și audio. Fiind produs de Pro Power, acest cablu are o notă medie de 4,5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. Cu o lungime de 100 de metri, acest cablu este potrivit pentru diverse aplicații profesionale sau de uz casnic. Fie că este folosit pentru echipamente audio de înaltă fidelitate sau în crearea de sisteme de sunet complexe, cablul JY-1088 va oferi performanțe excelente și un sunet clar și detaliat. Cu o ecranare eficientă, acest cablu va proteja semnalul audio de interferențe externe și va asigura o transmisie fără distorsiuni. Cu un material de conductoare de înaltă calitate și un design durabil, cablul JY-1088 este un produs de încredere, recomandat de 96% dintre clienți. În concluzie, dacă căutați un cablu de înaltă performanță pentru aplicații audio, Pro-Power - JY-1088 - Multicore Cable, Audio, Oxygen Free Bare Copper, este alegerea perfectă. Eficient, durabil și performant, acest cablu va satisface cele mai exigente cerințe și va oferi un sunet de calitate superioară.
Detalii produs
CL79387

Fișă produs

Diametru extern
1.6 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Culoarea jachetei
Gri
Nr. de nuclee
1 miez
Material conductor
Cupru
Material jachetă
PVC
Număr de șuvițe max x dimensiunea șuvițelor
10 x 0,12 mm
Ecranarea cablului
Ecranată
Lungimea bobinei (Imperial)
328 ft
Lungimea bobinei (metrică)
100 m

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare