Categorii

PRO ELEC - PELB1394 - Circuit Breaker Accessory, Consumer Units, Blanking Plates Pachet de 5

PRO ELEC - PELB1394 - Circuit Breaker Accessory, Consumer Units, Blanking Plates Pachet de 5
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
38,24 RON (inclusiv TVA) 44,86 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL50014
Adaugă la favorite0
Descriere
Pachet de cinci plăci de închidere pentru utilizare cu unități de consum.
Descrierea produsului: PRO ELEC - PELB1394 - Circuit Breaker Accessory, Consumer Units, Blanking Plates este un pachet format din cinci plăci de golire, concepute pentru a fi utilizate în unitățile de consum. Aceste plăci de golire reprezintă un accesoriu esențial pentru a închide orificiile goale din unitățile de consum, asigurând astfel siguranța și estetica acestora. Ele oferă o soluție simplă și eficientă pentru a acoperi orificiile din panoul de distribuție a energiei electrice și pentru a preveni pătrunderea prafului și a impurităților. Deși pot părea detalii mici în cazul unei instalații electrice, plăcile de golire joacă un rol important în protejarea circuitelor și în prevenirea accidentelor. Ele asigură o izolare corespunzătoare a componentelor eletrice și reduc riscul de scurtcircuit sau suprasarcină. De asemenea, plăcile de golire ajută la menținerea curățeniei și ordinei în unitățile de consum, ceea ce este esențial într-un mediu în care sunt prezente componente sensibile și fire electrice. Produsul PRO ELEC - PELB1394 - Circuit Breaker Accessory, Consumer Units, Blanking Plates este ușor de instalat și se potrivește perfect cu orice unitate de consum. Materialele de calitate folosite în fabricația acestor plăci de golire asigură durabilitate și rezistență în timp. De asemenea, designul lor compact și aspectul estetic îmbunătățesc aspectul general al instalației electrice. Pachetul de cinci plăci de golire PRO ELEC - PELB1394 - Circuit Breaker Accessory, Consumer Units, Blanking Plates este o soluție practică și eficientă pentru acoperirea orificiilor din unitățile de consum. Aceste plăci se integrează perfect în instalația electrică, protejând circuitul și contribuind la estetica și siguranța mediului în care sunt utilizate.
Detalii produs
CL50014

Fișă produs

Tip accesoriu
Plăci de golire
Pentru utilizare cu
Unități de consum

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare