Categorii

Potențiometru Vishay 981HE0B4WA1F16

Senzorii de poziție pentru accelerație din seria Vishay 981 HE au tehnologia Hall Effect, care permite efectuarea în condiții care implică vibrații de înaltă frecvență de până la 20 G și șocuri de până la 50 G, într-un interval de temperatură de la -45°C la +125°C, un avantaj puternic față de alte tehnologii. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
288,81 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL723
Adaugă la favorite0
Descriere

Senzorii de poziție pentru accelerație din seria Vishay 981 HE au tehnologia Hall Effect, care permite efectuarea în condiții care implică vibrații de înaltă frecvență de până la 20 G și șocuri de până la 50 G, într-un interval de temperatură de la -45°C la +125°C, un avantaj puternic față de alte tehnologii. Rotire continuă, ± 0,5% liniaritate și 360° unghi electric.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Lungime 22mm
  • Diametrul axului 6,35 mm
  • Tensiune de alimentare DC: 4.5V - 5.5V
  • Temperatura de funcționare  -45°C ~ +125°C
  • Configurația ieșirii: Analog
Detalii produs
CL723

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare