Categorii

Vezi si alte recomandari

POMONA - 6342 - Test Lead Set, Test Tip Probe to 4mm Right Angle Banana Plug, 60 V, 3 A, 1 m, 2 Leads

POMONA - 6342 - Test Lead Set, Test Tip Probe to 4mm Right Angle Banana Plug, 60 V, 3 A, 1 m, 2 Leads
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
369,72 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80813
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul de sonde electronice de precizie cu vârf înlocuibil 6342 are un mufă banana cu teacă unghiulară. Sonda are corpul din polipropilenă acoperit cu cauciuc Santoprene®, corpul mufei din alamă placată cu nichel, arc din cupru beriliu placat cu nichel, izolație din Santoprene®, sârmă cu diametru exterior de 0,089 inch, izolată cu silicon de 20AWG rezistent la ardere. Vârfurile sondei sunt placate cu aur sau din oțel inoxidabil. Designul de siguranță respectă toate standardele actuale. Sonda neagră și roșie cu vârfuri ascuțite din aur, cu pin pogo, tensiune de operare maximă de 1000Vrms. Sonda miniaturală este de dimensiune perfectă pentru sondarea circuitelor mici și cu densitate mare. Vârful cu pin pogo placat cu aur menține presiune constantă asupra punctului de testare pentru citiri consistente. Vârfurile sondei sunt înlocuibile. Sârma flexibilă izolată cu silicon rezistă la ardere. Mufa DMM unghiulară se potrivește cu majoritatea multimetrelor digitale. Aplicații: industriale, testare și măsurare.
POMONA - 6342 - Set de sondă de testare, test tip sonda la mufă banana cu unghi de 4 mm, 60 V, 3 A, 1 m, 2 Lead este un kit de sonda electronică cu vârf de precizie înlocuibil și mufă banana cu unghi drept. Sonda cu corp de sonda din polipropilenă acoperit cu cauciuc Santoprene®, corp de mufa placat cu nichel, arc din cupru beriliu placat cu nichel, izolație Santoprene®, fir izolat cu cauciuc de silicon de 20AWG care rezistă la ardere cu diametrul exterior de 0.089 inch. Vârfuri de sondă placate cu aur sau oțel inoxidabil. Designul de siguranță respectă toate standardele actuale. Sonda neagră și roșie cu vârfuri ascuțite de pogo pin aurite 1000Vrms Tensiune maximă de operare Mufa miniatură este dimensiunea perfectă pentru a investiga circuitele minuscule cu densitate mare Vârful de pogo pin placat cu aur menține presiune constantă asupra punctului de testare pentru măsurători consistente Vârfurile de sondă înlocuibile Fir flexibil izolat cu silicon rezistent la ardere Mufa DMM cu unghi drept se potrivește cu cele mai multe multimetre digitale Aplicații Industriale, Testare și Măsurare. Caracteristici: Curent de evaluare: 3 A, Lungime cablu - metric: 1 m, Gama de produse: Adaptorul Multicomp Pro RJ45, Testarea conectorului tip A: Testarea tipului de sondă, Lungimea plumbului - Imperial: 3.28 ft, Tensiune: 60 V, Culoare izolatoare: Negru, Roșu, Testarea conectorului tip B: Ștep banana în unghi drept de 4 mm, învelit, Nr. cabluri de testare: 2.
Detalii produs
CL80813

Fișă produs

Voltaj
60 V
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
3 A
Culoare izolator
Negru, Roșu
Lungimea cablului - metrică
1 m
Testare conector tip A
Testare tip sonda
Lungimea plumbului - Imperial
3.28 ft
Testare conector tip B
Ștep banană în unghi drept de 4 mm, învelit
Nr. cabluri de testare
2

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare