Categorii

Vezi si alte recomandari

POMONA - 6341 - Test Lead Set, Test Tip Probe to 4mm Right Angle Banana Plug, 60 V, 3 A, 1 m, 2 Leads

POMONA - 6341 - Test Lead Set, Test Tip Probe to 4mm Right Angle Banana Plug, 60 V, 3 A, 1 m, 2 Leads
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
623,23 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79763
Adaugă la favorite0
Descriere
6341 este un kit de sonde electronice de precizie cu vârf înlocuibil și mufă banana cu unghi drept. Sondul are un corp din polipropilenă acoperit cu cauciuc Santoprene®, un corp de mufă din alamă cu placare cu nichel, un arc din cupru beriliu placat cu nichel, izolație din Santoprene®, fir izolat cu silicon de 20AWG care rezistă la arsură cu diametrul exterior de 0,089 inch. Vârfurile de sondă din aur sau oțel inoxidabil. Designul de siguranță este conform cu toate standardele actuale. Sonda neagră și roșie cu un set de toate tipurile de vârfuri Tensiune de operare maximă de 1000Vrms Sonda miniaturală este de dimensiune perfectă pentru a investiga circuite mici, de înaltă densitate Vârful pogo pin placat cu aur menține presiunea constantă pe punctul de testare pentru citiri constante Vârfurile de sondă înlocuibile Firul flexibil izolat cu silicon rezistă la ardere Mufa DMM cu unghi drept se potrivește majorității multimetrelor digitale Aplicații Industriale, Testare și Măsurare
POMONA - 6341 - Set de cabluri de testare, test tip sonda pana la mufa banana unghi drept 4mm, 60 V, 3 A, 1 m, 2 cabluri POMONA 6341 este un kit de cabluri de testare cu vârfuri înlocuibile pentru electronica de precizie, cu mufă banana unghi drept. Sonda are un corp de sonda din cauciuc Santoprene peste corpul de polipropilenă, corpul mufei placat cu nichel, arc din alamă placat cu nichel, izolație Santoprene, fir izolat cu cauciuc de silicon de 20AWG rezistent la ardere cu un diametru exterior de 0.089 inch. Vârfuri din aur sau oțel inoxidabil. Designul de siguranță respectă toate standardele actuale. Cablurile sunt de culoare neagră și roșie și vin cu un set de toate tipurile de vârfuri. Tensiunea maximă de operare este de 1000Vrms. Sonda miniaturală este de dimensiunea perfectă pentru sondarea circuitelor minuscule, de înaltă densitate. Vârful de contact din pogo placat cu aur menține o presiune constantă pe punctul de testare pentru citiri consistente. Vârfurile de sondă sunt înlocuibile. Firul flexibil izolat cu silicon rezistă la arsură. Mufa DMM cu unghi drept se potrivește cu majoritatea multimetrelor digitale. Aplicațiile incluse sunt industriale și de testare și măsurare. Caracteristici: - Evaluare curentă: 3 A - Lungime cablu: 1 m - Voltaj: 60 V - Culoare izolație: negru, roșu - Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Testare conector tip A: Testare tip sonda - Lungime plumb: 3.28 ft - Testare conector tip B: Ștep banană în unghi drept de 4 mm, învelit - Număr cabluri de testare: 2 Pentru cei care sunt în căutarea unui set de cabluri de testare de înaltă calitate și siguranță, POMONA 6341 este alegerea perfectă pentru aplicatii industriale și de testare și măsurare.
Detalii produs
CL79763

Fișă produs

Voltaj
60 V
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
3 A
Culoare izolator
Negru, Roșu
Lungimea cablului - metrică
1 m
Testare conector tip A
Testare tip sonda
Lungimea plumbului - Imperial
3.28 ft
Testare conector tip B
Ștep banană în unghi drept de 4 mm, învelit
Nr. cabluri de testare
2

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare