Categorii

Vezi si alte recomandari

POMONA - 6262-02 - Test Accessory, Black and Red, Pair, Fine Point Extended Test Probe Adapter

POMONA - 6262-02 - Test Accessory, Black and Red, Pair, Fine Point Extended Test Probe Adapter
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
242,98 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL84343
Adaugă la favorite0
Descriere
6262-02 este un adaptor cu sondă de testare extinsă cu vârf fin, de culoare roșie și neagră, fabricat din oțel inoxidabil cu izolație din Kynar și corp din polipropilenă. Este utilizat cu sondele Pomona DMM cu vârfuri cu diametrul exterior de 0,08 inch. Vârful este izolat până la vârf pentru a preveni scurtcircuitul componentelor adiacente. Adaptorul ignifug permite accesul la punctele de testare greu accesibile. Tensiune de operare de 300Vrms/DC și rating de flacără UL94V-2. Aplicații în testare și măsurare.
POMONA - 6262-02 - Test Accessory, Black and Red, Pair, Fine Point Extended Test Probe Adapter este un adaptor de testare cu punct fin, de culoare roșie și neagră, fabricat din oțel inoxidabil cu izolație din Kynar și corp din polipropilenă. Acesta este folosit cu sondele DMM Pomona cu vârfuri de 0,08 inci în diametru. Vârful este izolat pentru a preveni scurtcircuitarea componentelor adiacente. Cu o capacitate de curent de 3A și o tensiune de operare de 300Vrms/DC, acest adaptor permite accesul la puncte de testare greu accesibile. Ratingul de inflamabilitate UL94V-2 face ca acest produs să fie sigur de utilizat în diverse aplicații din domeniul Testării și Măsurătorilor. Caracteristicile produsului includ o gamă largă de produse, fiind compatibil cu adaptorul Multicomp Pro RJ45. Tipul accesoriului este un adaptor pentru sondă de testare extinsă cu punct fin, fiind perfect pentru utilizarea cu diverse tipuri de sonde DMM Pomona. În concluzie, POMONA - 6262-02 - Test Accessory, Black and Red, Pair, Fine Point Extended Test Probe Adapter este un produs de înaltă calitate, fiabil și eficient, care va facilita procesul de testare și măsurare a componentelor electronice. Este un instrument indispensabil pentru profesioniștii din domeniul Testării și Măsurătorilor.
Detalii produs
CL84343

Fișă produs

Tip accesoriu
Adaptor pentru sondă de testare extinsă cu punct fin
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Sonde DMM Pomona cu vârfuri de 0,080" OD

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare