Categorii

Vezi si alte recomandari

POMONA - 5953A - Test Lead Set, Test Tip Probe to 4mm Right Angle Banana Plug, 600 V, 3 A, 1.219 m, 2 Leads

POMONA - 5953A - Test Lead Set, Test Tip Probe to 4mm Right Angle Banana Plug, 600 V, 3 A, 1.219 m, 2 Leads
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
390,86 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80360
Adaugă la favorite0
Descriere
5953A este un set de probe de testare cu vârf reglabil cu o sonda retractabilă subțire complet izolată în proporție de 1/8 inch de vârf. Vârful cu punct ascuțit de ac se reglează la lungimea dorită între 0 și 3 inch. Vârful din oțel inoxidabil penetrează cu ușurință lacul și izolația subțire. Vârful poate fi reascuțit dacă este necesar. Mufa banana multi-stivuire este preformată direct pe fir. Firul de test de 4 picioare este izolat cu silicon pentru rezistență la temperaturi ridicate. Izolator de culoare neagră și roșie Tensiune maximă de operare 30VCA/60VCC Flexibil la temperaturi scăzute. Aplicații industriale, de testare și măsurare.
POMONA - 5953A - Set de cabluri de testare, Sondă cu vârf de testare către mufă banana cu unghi drept de 4 mm, 600 V, 3 A, 1.219 m, 2 cabluri POMONA - 5953A este un kit de sonde de testare reglabile cu vârf subțire retractabil, care este complet izolat până la 1/8 inch de vârf. Vârful cu vârf ac deghizează la lungimea dorită de la 0 până la 3 inch. Vârful ascuțit din oțel inoxidabil pătrunde ușor lacul și izolația subțire. Vârful poate fi refăcut dacă este necesar. Mufa banana multi-stack este turnată direct pe fir. Cablul de testare de 4 picioare este izolat cu silicon pentru rezistență la temperaturi ridicate. Izolatorul negru și roșu 30VAC / 60VDC Tensiune maximă de operare Flexible la temperaturi scăzute Aplicații Industriale, Testare și Măsurare. Caracteristici: Evaluare curentă: 3 A, Lungime cablu - metrice: 1.219 m, Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Testare conector tip A: Testare tip sonda, Lungime plumb - Imperial: 48 ", Tensiune: 600 V, Culoare izolator: Negru, Roșu, Testare conector tip B: Ștecher banană în unghi drept de 4 mm, învelit, Nr. cabluri de testare: 2 POMONA - 5953A este accesoriul perfect pentru testarea și măsurarea în domeniul industrial sau pentru utilizarea într-un mediu de laborator. Cu caracteristici precum vârful ajustabil, izolația completă și rezistența la temperaturi ridicate, acest set de cabluri de testare este alegerea ideală pentru profesioniștii care doresc performanțe și durabilitate superioare.
Detalii produs
CL80360

Fișă produs

Voltaj
600 V
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
3 A
Culoare izolator
Negru, Roșu
Lungimea cablului - metrică
1.219 m
Testare conector tip A
Testare tip sonda
Lungimea plumbului - Imperial
48"
Testare conector tip B
Ștep banană în unghi drept de 4 mm, învelit
Nr. cabluri de testare
2

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare