Categorii

Vezi si alte recomandari

POMONA - 5916B/POM - Crocodile Clip, 4mm Banana Plug, Black / Red

POMONA - 5916B/POM - Crocodile Clip, 4mm Banana Plug, Black / Red
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
184,59 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL84754
Adaugă la favorite0
Descriere
5916B este un clește crocodil de mărime medie cu protecție flexibilă pentru mufe banana de 4mm. Acesta are un corp din oțel placat cu nichel, izolație din polipropilenă și Santoprene™. Acest clește crocodil este prevăzut cu un jack de siguranță de 4mm care se poate conecta la modelele de cabluri de test flexibile 5907A, 5908A și 5909A ale Pomona sau orice cablu de test cu conectori de 4mm. Redesenat pentru a îndeplini norma internațională de siguranță IEC 61010-031, acest clește crocodil de mărime medie se potrivește pe terminale de test de până la 0.300" (7.6mm) în diametru exterior. Protecția flexibilă termoplastică oferă izolare de la -20 la 55°C. Setul conține clești crocodili (roșu și negru).
Pomona - 5916B/POM este un clește de crocodil de dimensiuni medii, echipat cu mufă banana de 4 mm și disponibil în culorile negru și roșu. Corpul din oțel este placat cu nichel, iar izolația este realizată din polipropilenă și Santoprene™. Acest clește de crocodil este dotat cu un conector de siguranță de 4 mm care se potrivește cu modelele flexibile Pomona 5907A, 5908A și 5909A sau cu orice alt cablu de test cu conectori de 4 mm. Redesenat pentru a respecta norma internațională de siguranță IEC 61010-031, cleștele de crocodil are o deschidere medie care se potrivește cu terminale de test cu diametru exterior de până la 0,300" (7,6 mm). Boot-ul termoplastic flexibil oferă protecție la izolație într-un interval de temperatură cuprins între -20 și 55°C. Setul conține un clește de crocodil roșu și unul negru. Caracteristici suplimentare ale produsului includ culoarea izolatorului (negru și roșu), tipul conectorului (clește de crocodil), deschiderea maximă (7,6 mm) și evaluarea curentă (10A). Pomona - 5916B/POM este un produs de calitate, conceput pentru a asigura o conexiune sigură și precisă în timpul testelor de laborator sau în aplicațiile de testare.
Detalii produs
CL84754

Fișă produs

Tip conector
Aligator Clip
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
10 A
Culoare izolator
Negru, Roșu
Deschidere max
7.6 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare