Categorii

Vezi si alte recomandari

POMONA - 5898 - Test Lead Set, Test Tip Probe, 4mm Right Angle Banana Plug, Shrouded, 1 kV, 10 A, Black, Red

POMONA - 5898 - Test Lead Set, Test Tip Probe, 4mm Right Angle Banana Plug, Shrouded, 1 kV, 10 A, Black, Red
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
264,11 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79378
Adaugă la favorite0
Descriere
5898 este un kit de sonda de înlocuire cu mufă de testare și mufă banană de 4 mm. Sonda cu izolație exterioară din cauciuc Santoprene® pentru confortul manevrării, protecție suplimentară împotriva izolației și de relief al cablului, izolație interioară din polipropilenă ignifugă pentru rigi dinamit ătăți i sonda, vârf din oțel inoxidabil cu conductivitate ridicată pentru măsurători de precizie, fir cu diametru exterior de 0,144 inch, izolație PVC 18AWG. Mufa banană cu arc din cupru nichelat cu beriliu pentru o durată lungă de viață a inserției, corp din alamă al mufei, izolație din polipropilenă. Proiectat pentru multimetre Fluke, Amprobe, H-P, Tektronix și Wavetek cu o mufă de tip banană cu înveliș de siguranță. Corpul sondei încorporează un proces de matrițare în două etape. Sondă de testare proiectată cu protecție împotriva variațiilor de tensiune de până la 6kV. Corpul sondei și mufa bananei sunt matrițate direct pe cablu pentru rezistență la tracțiune robustă. Cablul este un cablu din silicon cu un număr mare de fire pentru flexibilitate extremă și rezistență la temperaturi ridicate. Izolator negru și roșu Tensiune maximă de 1000V Rezistență la temperaturi ridicate Aplicații Industriale, Testare și Măsurare Conținut 2 bucăți fiecare din sonda neagră și roșie.
POMONA - 5898 - Test Lead Set, Test Tip Probe este un kit de cabluri de testare de înaltă calitate, menit să ofere precizie și confort în utilizare. Cu o carcasă robustă și protecție împotriva supratensiunilor de până la 6kV, acest set de cabluri este potrivit pentru utilizare în medii industriale și de testare. Testele de precizie necesită echipamente de calitate, iar acest set de cabluri de testare nu face excepție. Proba cu izolație exterioară din cauciuc Santoprene pentru confortul în utilizare, protecție adăugată și relief de tulpină a firelor, izolația interioară din polipropilenă ignifug pentru rigiditatea probei, vârful din oțel inoxidabil cu conductivitate mare pentru măsurători precise sunt doar câteva caracteristici care îl fac un produs de încredere. În plus, mufa banana cu arc din cupru nichelat cu beryllium pentru o viață lungă de inserție, corpul prizei din alamă, izolația din polipropilenă îl fac compatibil cu o gamă largă de multimetre. Lungimea cablului este de 1.22m, iar curentul maxim poate ajunge la 10A. Cu izolație de 1000V și rezistență la temperaturi ridicate, acest set de cabluri de testare este un accesoriu indispensabil pentru profesioniștii din domeniul industrial și de testare. În plus, designul ergonomic și flexibilitatea cablului de silicon fac din acest set o alegere ideală pentru aplicații variate. În concluzie, POMONA - 5898 - Test Lead Set, Test Tip Probe este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a oferi precizie și fiabilitate în testele de măsurare. Un accesoriu indispensabil pentru orice profesionist care se ocupă de testarea echipamentelor electrice și electronice.
Detalii produs
CL79378

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
10 A
Culoare izolator
Negru, Roșu
Lungimea cablului - metrică
1.22 m
Testare conector tip A
Testare tip sonda
Lungimea plumbului - Imperial
48"
Testare conector tip B
Ștep banană în unghi drept de 4 mm, învelit
Nr. cabluri de testare
2

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare