Categorii

Vezi si alte recomandari

POMONA - 4233-02 - Test Accessory, Micrograbber Hook Set, Test Probes

POMONA - 4233-02 - Test Accessory, Micrograbber Hook Set, Test Probes
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
80,05 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL92108
Adaugă la favorite0
Descriere
Clipsuri de test Minigrabber® de tip Do-it-yourself Ideale pentru conectarea la componente de pe plăcile de circuite mici De utilizat cu modelele 5173, 3690, 122505A Suportă fire cu diametre între 20AWG și 22AWG Curent de 3A și tensiune de 150VRMS/DC Temperatura de operare este de 102⁰C Set de două (1 negru, 1 roșu)
POMONA - 4233-02 - Test Accessory, Micrograbber Hook Set, Test Probes este un set de cârlige pentru micrograbber, ideal pentru conectarea la componente de plăci de circuit mici. Acest set poate fi utilizat cu modelele 5173, 3690, 122505A și suportă fire de 20AWG până la 22AWG. Funcționează la o curent de 3A și o tensiune de 150VRMS / DC, iar temperatura de operare este de 102 ° C. Aceste cârlige sunt disponibile într-un set de două bucăți, unul negru și unul roșu, pentru a asigura o conexiune precisă și fiabilă. Cu ajutorul acestor cârlige, veți putea efectua teste rapide și eficiente pe circuitele electrice mici. POMONA este o marcă de încredere, cunoscută pentru calitatea produselor sale, iar acest set de cârlige pentru micrograbber nu face excepție. Cu un design durabil și fiabil, aceste cârlige sunt perfecte pentru utilizare în aplicații profesionale sau de bricolaj. În concluzie, POMONA - 4233-02 - Test Accessory, Micrograbber Hook Set, Test Probes este un produs de înaltă calitate, ce vă va ajuta să efectuați teste precise și sigure pe circuitele electrice mici. Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un amator în domeniul electronic, acest set de cârlige pentru micrograbber este alegerea perfectă pentru nevoile dvs. de testare.
Detalii produs
CL92108

Fișă produs

Tip accesoriu
Set de cârlige pentru micrograbber
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Sonde de testare

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare