Categorii

Vezi si alte recomandari

POMONA - 4233-0 - Test Accessory, Connector, Probe, DIY Micrograbber, Black, Pack 10, Micrograbbe, Test Probes Pachet de

POMONA - 4233-0 - Test Accessory, Connector, Probe, DIY Micrograbber, Black, Pack 10, Micrograbbe, Test Probes Pachet de 10
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
358,96 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82099
Adaugă la favorite0
Descriere
Modelul 4233-0 este un clește micro grabber® de tip DIY cu o sondă de 43,43 mm, echipat cu un clip de testare. Clipul de testare are contacte de cupru beriliu placate cu aur, arc de oțel inoxidabil și izolație din nailon umplut cu sticlă. Ideal pentru conectarea la componente mici de pe plăcile de circuite. Suportă fire de 20-22AWG. Izolator negru, tensiune de funcționare 150Vrms/DC, temperatură maximă de funcționare 102°C. Aplicații în domeniul industrial, testare și măsurare.
Produsul POMONA - 4233-0 - Test Accessory, Connector, Probe, DIY Micrograbber, Black, Pack 10, Micrograbbe, Test Probes este un accesoriu de testare ideal pentru conectarea la componente mici ale plăcilor de circuit. Acest micro grabber DIY vine echipat cu o sondă de 43,43 mm și un clips de testare cu contacte din cupru beriliu placate cu aur, arc din oțel inoxidabil și izolație din nailon umplut cu sticlă. Aceste accesorii sunt negre, cu o tensiune de operare de 150Vrms/DC și o temperatură maximă de operare de 102 °C. Produsul este potrivit pentru utilizare în diverse aplicații industriale și de măsurare, fiind compatibil cu fire de 20 până la 22AWG. Cu ajutorul acestui accesoriu de testare, puteți efectua teste precise și sigure pe plăcile de circuit, având certitudinea că veți obține rezultate de înaltă calitate. Ușor de utilizat și durabil, acest produs este alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniul industrial și al măsurătorilor. În concluzie, produsul POMONA - 4233-0 - Test Accessory, Connector, Probe, DIY Micrograbber, Black, Pack 10, Micrograbbe, Test Probes este o soluție eficientă și fiabilă pentru a conecta și testa componente electronice de dimensiuni mici. Optați pentru acest accesoriu de testare de înaltă calitate și bucurați-vă de rezultate precise și consistente în activitatea dumneavoastră.
Detalii produs
CL82099

Fișă produs

Tip accesoriu
Micrograbbe
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Sonde de testare

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare