Categorii

Vezi si alte recomandari

POMONA - 2708 - Test Accessory, Test Lead Holder, 9 Slots, Blue, Pomona Probes & Test Leads

POMONA - 2708 - Test Accessory, Test Lead Holder, 9 Slots, Blue, Pomona Probes & Test Leads
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
195,87 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL105960
Adaugă la favorite0
Descriere
2708 este un suport pentru cabluri de test realizat din oțel laminat la rece de temperare nr. 2, 1/2 rigide, cu finisaj de email rezistent. 2708 acceptă dimensiunile de cablu RG 213 și RG 214 pentru utilizare cu sonde Pomona și cabluri de test. Aplicații Testare și Măsurare.
Produsul POMONA - 2708 este un suport pentru fire de testare, cu 9 sloturi, de culoare albastru. Realizat din oțel laminat la rece de calitate superioară, acest suport este durabil și rezistent în timp. Este acoperit cu un strat de email pentru a asigura protecție suplimentară. Cu o capacitate de a accepta cabluri de dimensiuni RG 213 și RG 214, acest suport este ideal pentru utilizarea cu sondele și firele de testare Pomona. Este potrivit pentru diverse aplicații de testare și măsurare în domeniul electronic. Produsul face parte din gama de produse Pomona Probes & Test Leads, cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea acestora. Suportul pentru fire de testare 2708 este proiectat pentru a păstra organizate și în siguranță firele de testare, evitând încurcarea acestora și deteriorarea lor în timp. Cu ajutorul acestui suport, puteți avea acces ușor la firele de testare de care aveți nevoie, în timp ce le păstrați în ordine și în siguranță. Este un accesoriu util și practic pentru orice tehnician sau inginer care lucrează în domeniul testării și măsurătorilor electronice. În concluzie, POMONA - 2708 - Test Accessory, Test Lead Holder, 9 Slots, Blue, Pomona Probes & Test Leads este un produs de calitate, fiabil și ușor de utilizat, care vă va ajuta să vă mențineți cablurile de testare organizate și în siguranță.
Detalii produs
CL105960

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare