Categorii

Placa sunet USB 5.1 Raspberry Pi

Adaptorul USB este o placă de sunet externă în miniatură dar cu foarte mari performante ale calității sunetului. Se conectează foarte simplu la orice port USB și asigura conversia analog/digitala și digital/analogica a sunetului.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
13,33 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL867
Adaugă la favorite5
Descriere

Adaptorul USB este o placă de sunet externă în miniatură dar cu foarte mari performante ale calității sunetului. Se conectează foarte simplu la orice port USB și asigura conversia analog/digitala și digital/analogica a sunetului. Dintre facilitățile speciale ale acestui adaptor remarcam sunetul 3D de tip "positional sound" și existenta efectului "virtual 5.1", pentru simularea a 5+1.

Caracteristici tehnice:

  • Interfață de date USB 2.0
  • Conectat direct prin USB, nu este necesară nicio altă sursă de alimentare
  • Virtual surround 5.1 procesor DSP
Detalii produs
CL867

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare