Categorii

Placa Servo:Lite pentru micro:bit

Servo: Lite pentru BBC micro:bit este o placă simplă care vă permite să conectați și să controlați cu ușurință servomotoarele de mică putere (servo-urile trebuie să fie capabile să funcționeze la 3.3V) utilizând micro:bit.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
105,30 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL885
Adaugă la favorite0
Descriere

Servo: Lite pentru BBC micro:bit este o placă simplă care vă permite să conectați și să controlați cu ușurință servomotoarele de mică putere (servo-urile trebuie să fie capabile să funcționeze la 3.3V) utilizând micro:bit. Este conectat la placă folosind cinci șuruburi. Este alimentat de 3 baterii AAA și, de asemenea, furnizează energie pentru BBC micro: bit, placa dispune de un comutator on/off, astfel încât atunci când nu este folosit bateriile nu se vor descărca. Placa are, de asemenea, 5 LED RGB (compatibilă cu NeoPixel). Pot fi adăugate șiLED-uri externe suplimentare dacă este necesar.

Caracteristici tehnice:

  • Curentul maxim (toate servoarele): 1A
  • Tensiunea de ieșire servo (Vm)1A: 3.3V
  • Alimentat de 3 baterii AAA (nu sunt incluse)
  • Dimensiuni: 54mm x 52mm x 16mm
  • Al treilea servo canal opțional dacă LED-urile sunt dezactivate
Detalii produs
CL885

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare