Categorii

Placă RTC & Klimate pentru micro:bit

Această placă RTC & Klimate este o interfață cu ceas în timp real (RTC) și senzor de mediu (BME280) pentru micro:bit BBC. Senzorul de mediu va da posibilitatea de a măsura temperatura, presiunea barometrică și umiditatea.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
145,24 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL892
Adaugă la favorite0
Descriere

Această placă RTC & Klimate este o interfață cu ceas în timp real (RTC) și senzor de mediu (BME280) pentru micro:bit BBC. Senzorul de mediu va da posibilitatea de a măsura temperatura, presiunea barometrică și umiditatea. RTC va da posibilitatea de a citi ora curentă și data. Puterea la bord poate fi furnizată fie prin baterii, fie prin conectorul USB. Micro-bit-ul RTC are de asemenea un port de extensie pentru adăugarea de dispozitive suplimentare I2C cu o sursă de 3V (de exemplu un afișaj OLED) și altul pentru LED-uri suplimentare ZIP.

Caracteristici tehnice:

  • RTC și capabilități de detectare a mediului.
  • Senzor de mediu BME280
  • Solt pentru baterie ( alimentează modulul RTC, bateria nu este inclusă în pachet )
  • Dispune de port de extensie pentru dispozitivele I2C de 3V, cum ar fi un ecran OLED sau LED-uri ZIP.
  • Atunci când placa RTC & Klimate este alimentată, va alimenta și microbitul introdus.
  • Dimensiune: 67.5mm x 62mm x 17.6mm
Detalii produs
CL892

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare