Placă Prototipare PERMA EXHI:BIT

Deci, ați creat un mic proiect minunat pentru micro: bit, dar doriți să transferați acest lucru într-o soluție mai permanentă? atunci nu căuta mai departe! Această plăcuță drăguță vine la fel ca o placă breadboard la jumătate de mărime.

Micro:bit BBC
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
60,48 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2868
Adaugă la favorite0
Descriere

Deci, ați creat un mic proiect minunat pentru micro: bit, dar doriți să transferați acest lucru într-o soluție mai permanentă? atunci nu căuta mai departe! Această plăcuță drăguță vine la fel ca o placă breadboard la jumătate de mărime (cum ar fi cea care vine cu exhi: bit). Odată ce proiectul dvs. este gata și testat pe panoul de testare, pur și simplu transferați componentele pe acesta, pin cu pin. Apoi lipiți-le și conectați placa completă la exhi: bit, iar proiectul dvs. este într-o formă permanentă excelentă, care poate fi ușor schimbată și stocată.

Caracteristi tehnice:

  • Câteva zone albe și frumoase de pe tablă pentru a scrie care este proiectul
  • Include amprenta pentru un LED de indicare a puterii și rezistența acestuia
  • Livrat cu anteturi tată pentru lipire
Detalii produs
CL2868

Fișă produs

Compatibilitate
Micro:bit BBC
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare