Categorii

Placă PoE HAT pentru Raspberry Pi

Platforma oficială PoE (Power over Ethernet) pentru modelul Raspberry Pi 3 Model B +. Utilizați acest HAT pentru a alimenta un Raspberry Pi printr-un cablu Ethernet, eliminând necesitatea unei surse separate de alimentare, o soluție ideală pentru proiectele embedded și IoT.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
158,09 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2020-12-28
Cod produs:
CL912
Adaugă la favorite1
Descriere

Platforma oficială PoE (Power over Ethernet) pentru modelul Raspberry Pi 3 Model B +. Utilizați acest HAT pentru a alimenta un Raspberry Pi printr-un cablu Ethernet, eliminând necesitatea unei surse separate de alimentare, o soluție ideală pentru proiectele embedded și IoT. Pentru Raspberry Pi 3 Model B + și mai departe, este necesar un comutator sau un dispozitiv router compatibil cu 802.3af POE (nu este inclus).

Nu este necesară nicio modificare a plăcii principale Raspberry Pi pentru ca acest produs să funcționeze. Asigurați-vă că software-ul dumneavoastră Raspberry este actualizat pentru că toate funcționalitățile să fie disponibile. PoE HAT este echipat cu un mic ventilator care este controlat de Raspberry Pi prin intermediul I2C. Ventilatorul se va porni și se va stinge automat în funcție de temperatura procesorului principal de pe placa Pi.

Pachetul nu conține placa Raspberry Pi!

Caracteristici tehnice:

  • Conectivitate prin Ethernet 802.3af
  • Complet izolat
  • Tensiune de intrare 36-56V
  • Tensiune de ieșire 5V
  • Controlul ventilatorului
  • Compatibil cu Raspberry Pi 3 Model B+ și Raspberry Pi 4 Model B
  • Alimentează până la 2.5A
Detalii produs
CL912

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare