Categorii

Placă expansiune NXP încărcare baterii FRDM-BC3770-EVM

Placa de expansiune BC3770 este un încărcător de comutare programabil cu ieșire dublă pentru baterii Li-Ion și Li-Polymer. Această ieșire cu două căi permite aplicațiilor mobile cu baterie descărcată complet sau cu baterii moarte să boot-eze sistemul.

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
301,09 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL880
Adaugă la favorite0
Descriere

Placa de expansiune BC3770 este un încărcător de comutare programabil cu ieșire dublă pentru baterii Li-Ion și Li-Polymer. Această ieșire cu două căi permite aplicațiilor mobile cu baterie descărcată complet sau cu baterii moarte să boot-eze sistemul. În plus, BC3770 dispune de o singură intrare de 20 V și încarcă bateria cu până la 2.0A. Parametrii de încărcare și modurile de funcționare sunt complet programabile pe o interfață I2C care funcționează până la 400 kHz. BC3770 este un încărcător sincron, foarte integrat, cu integrare OVP și Power FET. BC3770 poate funcționa ca regulator de turație pentru funcția USB-OTG prin intermediul unei comenzi I2C sau a unui pin extern.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Ieșire dublă pentru alimentarea cu energie a bateriei
  • Intrare unică pentru USB / TA
  • Regulator sincron de comutare de înaltă eficiență
  • Rezistență maximă de 20V la tensiunea de intrare
  • Până la 2.0A curent de încărcare
  • Interfața I2C
  • Interfață I2C cu viteză maximă de 400 kHz
  • Frecvență de comutare: 1.5 MHz
Detalii produs
CL880

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare