Placă expansiune LOGI-EDU-2

LOGI-EDU-2 este o placă de extindere pentru placa LOGi-Pi FPGA. LOGi-EDU servește ca o cale educațională pentru a permite începătorilor FPGA să învețe și să pună în aplicare cu ușurință elementele de bază ale FPGA și designul HDL.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
134,63 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2613
Adaugă la favorite0
Descriere
LOGI-EDU-2 este o placă de extindere pentru placa LOGi-Pi FPGA. LOGi-EDU servește ca o cale educațională pentru a permite începătorilor FPGA să învețe și să pună în aplicare cu ușurință elementele de bază ale FPGA și designul HDL. Calea educațională parcurge începătorii prin etapele de bază ale proiectării FPGA, folosind exemple din cartea „FPGA Prototyping by Verilog Exemple” sau „FPGA Prototyping by VHDL Exples”. Exemplele pot fi rulate utilizând modulul de extindere EDU suplimentar care acceptă exemplele și aplicațiile de carte. Utilizarea acestor exemple permite utilizatorului să se ridice rapid la elementele de bază ale proiectării FPGA și permite utilizatorului să migreze pentru a proiecta și a lucra și pentru a proiecta aplicații FPGA mai complexe.
  • Afișare de caractere 4 x 7 segmente
  • Ieșire video VGA pe 9 biți
  • 2 x porturi periferice PS / 2
  • 2 x ieșiri audio PWM sau delta sigma
  • 2 x controlere NES (original Nintendo)
  • 2 x conectori Servo

Aplicații

Proiectare și dezvoltare încorporată

:
FPGA
Detalii produs
CL2613

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare