Categorii

Placă expansiune Klip Halo V2.0

Placa de baterii Klip Halo V2.0 elimină fiecare dintre cei 19 pini GPIO de la micro:bit, cu puncte de conectare ușor accesibile și bine marcate, compatibile atât cu cleme tip crocodil, cât și cu conectori de tip banană 4 mm.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
81,98 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL887
Adaugă la favorite0
Descriere

Placa de baterii Klip Halo V2.0 elimină fiecare dintre cei 19 pini GPIO de la micro:bit, cu puncte de conectare ușor accesibile și bine marcate, compatibile atât cu cleme tip crocodil, cât și cu conectori de tip banană 4 mm. Conectorul vă permite asamblarea simplă prin introducerea plăciii BBC. Klip Halo V2.0  are un suport integrat pentru baterii (2 x AA) și un comutator on/off. Placa a fost proiectată astfel încât micro:bit-ul poate fi introdus în conector. Nu sunt necesare instrumente pentru instalare.

Notă: Nu este potrivit pentru utilizarea cu baterii LiPo.

Caracteristici tehnice:

  • Suport pentru baterii 2x AA
  • Comutator on/off
  • Slot pentru micro:bit
  • Dimensiune: 80mm x 80mm x 28mm
  • Nu sunt necesare instrumente pentru instalare
Detalii produs
CL887

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare