Categorii

Placa expansiune DHT11 Wemos D1 mini

Placa de expansiune DHT11 Wemos D1 mini este o componentă digitală pentru senzorul de temperatură și umiditate DHT11,special conceput pentru placa WeMos D1.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
28,75 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL447
Adaugă la favorite3
Descriere

Placa de expansiune DHT11 Wemos D1 mini este o componentă digitală pentru senzorul de temperatură și umiditate DHT11,special conceput pentru placa WeMos D1. Intervalul de măsurare trebuie să fie mai mare de 2 secunde.

Datele de temperatură și umiditate citite de la senzor sunt rezultatul ultimei măsurători (senzorul va efectua o nouă măsurare după citirea datelor de la senzor). Pentru a obține date în timp real, trebuie să citiți de două ori. Nu se recomandă citirea repetată a senzorului, intervalul de citire ar trebui să fie mai mare de 2 secunde pentru a asigura măsurători exacte.

 

Caracteristici tehnice:

  • Temperatură: 0°C  - 60°C (±2°C)
  • Umiditate: 20% - 90%RH (±5%RH)
  • x2 Pini mamă lungi
  • x2 Pini mamă scurți
  • x2 Pini normali
  • Dimensiune: 2.58cm x 2.81cm x 0.5cm
  • Alimentare: 3.3V

Detalii produs
CL447

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare