Categorii

Placă evaluare RN1723 WiFi

RN-1723-EK este un kit de evaluare Wi-Fi 802.11 b / g pentru modulul RN1723 care poate fi utilizat pentru a adăuga rapid conectivitate Wi-Fi la aplicațiile încorporate.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
186,94 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2102
Adaugă la favorite0
Descriere
RN-1723-EK este un kit de evaluare Wi-Fi 802.11 b / g pentru modulul RN1723 care poate fi utilizat pentru a adăuga rapid conectivitate Wi-Fi la aplicațiile încorporate. Are flexibilitatea de a se conecta direct la un computer printr-o interfață USB standard sau la procesoare încorporate prin interfața TTL / UART. Placa include 2 butoane convenabile pentru controlul modului SoftAP și WPS (configurare Wi-Fi protejată) fără configurare software. LED-urile de stat și jumper-urile permit prototiparea și integrarea rapidă în sistemele existente.

Aplicații

Testare și măsurare industrială

:
Conectivitate wireless
:
Microchip
:
RN1723
:
Wifi
:
Placă Evaluare RN1723, cablu USB
Detalii produs
CL2102

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare