Categorii

Placă evaluare, driver de motor TMC6200, PMSM, BLDC, SPI

Trinamic s TMC6200 este noul driver de înaltă tensiune cu senzor de curent în motoare în linie pentru motoarele BLDC și servomotoare PMSM de până la 100A folosind MOSFET-uri externe.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
504,44 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2824
Adaugă la favorite0
Descriere
Trinamic s TMC6200 este noul driver de înaltă tensiune cu senzor de curent în motoare în linie pentru motoarele BLDC și servomotoare PMSM de până la 100A folosind MOSFET-uri externe. Trei rezistențe de sens în linie permit măsurarea curentului robust împotriva zgomotului PWM. Acest lucru face TMC6200 ideal pentru măsurarea curentului delta-sigma, care este implementat în TMC4671. Acest tip de măsurare este mai eficient decât măsurarea șuntului de jos, care trebuie împărțit în jurul evenimentelor de comutare și poate fi utilizat doar cu ADC-urile SAR.
:
BLDC, PMSM și Motor Stepper
:
TRINAMIC
:
Driver motor
:
TMC6200
Detalii produs
CL2824

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare