Categorii

Placă dezvoltare Pycom WiPy 3.0 cu WiFi 1Km și Bluetooth

WiPy 3.0 este platforma de dezvoltare IOT de grad de întreprindere actualizată Pycom. Micuta MicroPython a activat platforma de dezvoltare WiFi și Bluetooth IoT. Cu o gamă WiFi 1KM, chipset-ul Espressif ESP32 de ultimă generație și procesor dual, WiPy 3.0 se referă la a duce IoT-ul la nivelul următor.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
149,50 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2020-10-27
Cod produs:
CL1454
Adaugă la favorite0
Descriere

WiPy 3.0 este platforma de dezvoltare IOT de grad de întreprindere actualizată Pycom. Micuta MicroPython a activat platforma de dezvoltare WiFi și Bluetooth IoT. Cu o gamă WiFi 1KM, chipset-ul Espressif ESP32 de ultimă generație și procesor dual, WiPy 3.0 se referă la a duce IoT-ul la nivelul următor. Dacă achiziționați WiPy 3.0 și doriți să vă conectați prin USB la computer, va trebui să cumpărați fie Expansion Board 2.0, Pysense sau Pytrack.

Caracteristici tehnice:

  • CPU puternic, BLE și radio WiFi de ultimă generație
  • Gama WiFi 1KM
  • MicroPython activat, Linux de IoT pentru implementare rapidă
  • Se încadrează într-un panou standard (cu anteturi)
  • Utilizare de putere ultra-scăzută: o fracție comparativ cu alte microcontrolere conectate
Detalii produs
CL1454

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare