Placă dezvoltare NUCLEO-L433RC-P

Placa Nucleo-64-P STM32, NUCLEO-L433RC-P oferă utilizatorilor o modalitate accesibilă și flexibilă de a încerca noi concepte și de a construi prototipuri cu microcontrolerul STM32 și SMPS-ul extern (alimentare cu regim comutat), care oferă diverse combinații de performanță. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
122,27 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2020-12-06
Cod produs:
CL1231
Adaugă la favorite0
Descriere

Placa Nucleo-64-P STM32, NUCLEO-L433RC-P oferă utilizatorilor o modalitate accesibilă și flexibilă de a încerca noi concepte și de a construi prototipuri cu microcontrolerul STM32 și SMPS-ul extern (alimentare cu regim comutat), care oferă diverse combinații de performanță. , consumul de energie și caracteristici. Placile STM32 Nucleo-64-P nu necesită nicio sondă separată, deoarece integrează debuggerul / programatorul ST-LINK / V2-1.

Detalii produs
CL1231

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare