Categorii

Placă Dezvoltare cu modul BT900

DVK-BT900-SC-01 este un Bluetooth V4.0 Dual Module cu Smartbasic, modulele Laird s BT900 sunt concepute pentru performanțe optime în dispozitive și senzori alimentați.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
537,43 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2511
Adaugă la favorite0
Descriere
DVK-BT900-SC-01 este un Bluetooth V4.0 Dual Module cu Smartbasic, modulele Laird s BT900 sunt concepute pentru performanțe optime în dispozitive și senzori alimentați. De la cel mai recent CSR 8811 silicon până la microcontrolerul Cortex M3, BT900 oferă o flexibilitate maximă de proiectare. Echilibrați cu ușurință randamentul versus eficiența energetică, ajutat de modul de somn declanșează pentru a optimiza ciclul de serviciu al modulului. BASIC inteligent Laird acționează ca puntea de legătură între software și hardware, permițând unei aplicații scrise pentru un radio BASIC inteligent să funcționeze pe oricare alta. Limbajul nostru smartBASIC, bazat pe evenimente, unic pentru industria wireless, oferă funcții încorporate care înlocuiesc mii de linii de cod C cu câteva linii abstractizate de BASIC inteligent.
  • O gamă largă de interfețe hardware - UART, I , SPI, ADC, GPIO

Aplicații

Design și dezvoltare încorporat, wireless

:
Laird Technologies
:
-
:
Conectivitate wireless
:
Bluetooth
:
Placă Dezvoltare cu modul BT900, cablu USB
Detalii produs
CL2511

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare