Categorii

Placa dezvoltare Arduino Micro

Arduino Micro este o placă de dezvoltare cu dimensiuni foarte mici, fiind bazat pe un microcontrolerul ATmega32u4. Are 20 de pini I/O un oscilator de cristal de 16 MHz, o conexiune micro USB, un set de pini ICSP și un buton de resetare. 

Arduino Original
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
157,79 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL522
Adaugă la favorite0
Descriere

Arduino Micro este o placă de dezvoltare cu dimensiuni foarte mici, fiind bazat pe un microcontrolerul ATmega32u4. Are 20 de pini I/O un oscilator de cristal de 16 MHz, o conexiune micro USB, un set de pini ICSP și un buton de resetare. Conține tot ce este necesar pentru a susține microcontrolerul, pur și simplu conectați-l la un computer cu un cablu micro USB pentru a începe. Placa Arduino Micro este similar cu Arduino Leonardo prin faptul că microcontrolerul ATmega32u4 are încorporat comunicarea prin USB, eliminând necesitatea unui procesor secundar. Arduino Micro poate fi alimentat prin conexiunea micro USB sau cu o sursă externă de alimentare. Sursa de alimentare este selectată automat.

Intervalul recomandat este de la 7V la 12V, dacă se utilizează mai mult de 12V, regulatorul de tensiune se poate supraîncălzi și poate deteriora placa!

Datasheet

 

Caracteristici tehnice:

  • Microcontroller: ATmega32u4
  • Tensiune de operare: 5V
  • 20 x Pini Digital I/O
  • 7 x Canalele PWM
  • 12 x Canale de intrare analogice
  • Curent DC per Pin I/O: 40mA
  • Memorie Flash: 32 KB (ATmega32u4) din care 4 KB utilizate de bootloader
  • Conexiune USB
  • Dimensiune: 48mm x 18mm
  • Greutate: 13 g

Detalii produs
CL522

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare