Categorii

Placă de expansiune STSPIN220

X-NUCLEO-IHM06A1 este o placă de expansiune a driverului motorului pas cu tensiune joasă bazată pe STSPIN220 pentru STM32 Nucleo. 
 
Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
97,53 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-04-23
Cod produs:
CL1883
Adaugă la favorite0
Descriere
X-NUCLEO-IHM06A1 este o placă de expansiune a driverului motorului pas cu tensiune joasă bazată pe STSPIN220 pentru STM32 Nucleo. Reprezintă o soluție accesibilă, ușor de utilizat pentru conducerea motoarelor pas cu joasă tensiune în proiectul STM32 Nucleo, implementând aplicații de conducere a motoarelor portabile, precum imprimante termice, robotică și jucării. Include un driver pasager capabil să funcționeze în scenarii de joasă tensiune (baterie) care să permită stări de consum zero. Dispozitivul implementează controlul curent cu timp de repaus fix și o rezoluție maximă de 1/256 microstep. X-NUCLEO-IHM06A1 este compatibil cu conectorul Arduino UNO R3 și acceptă adăugarea altor plăci de expansiune STM32 cu o singură placă Nucleo STM32. Poate monta, de asemenea, conector ST morpho.
  • Interval de joasă tensiune de la 1.8V la 10V
  • Reglarea microstep până la a 256-a etapă
  • Până la 1.3ARMS curent de fază
  • Controlul curent cu timpul de reglare reglabil
  • Protecție completă la supracurent și scurtcircuit
  • Oprire termică
  • Compatibil cu conectorul Arduino UNO R3
  • Compatibil cu placi nucleare STM32

Aplicații

Proiectare și dezvoltare încorporată

 :
STMicroelectronics
:
STSPIN220
:
Placi Nucleo STM32
:
Placă de extindere STSPIN220
Detalii produs
CL1883

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare