Categorii

Placă de expansiune JN5169XK010

Placă de expansiune JN5169XK010 conține componente care formează un nod ZigBee bazat pe microcontrolerul wireless NXP® JN5169.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.176,05 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2022-01-28
Cod produs:
CL2678
Adaugă la favorite0
Descriere
Placă de expansiune JN5169XK010 conține componente care formează un nod ZigBee bazat pe microcontrolerul wireless NXP® JN5169. Poate participa la o rețea wireless ZigBee care, de exemplu, poate fi creată folosind componente ale kitului de evaluare JN516x-EK004 sau JN516x-EK001 ZigBee. Poate fi introdus în rețea prin punerea în funcțiune ZigBee sau, opțional, prin punerea în funcțiune NFC folosind kitul NTAG® I²C (disponibil separat).
Detalii produs
CL2678

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare