Categorii

Placă de Expansiune AMBER PI 868MHz

AMBER PI este o placă de expansiune pentru Raspberry Pi 3B care echipează Raspberry Pi cu sub-1-GHz RF furnizat de AMBER wireless.

681
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
1.866,02 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL513
Adaugă la favorite0
Descriere

AMBER PI este o placă de expansiune pentru Raspberry Pi 3B care echipează Raspberry Pi cu sub-1-GHz RF furnizat de AMBER wireless. Senzorii (temperatură, umiditate, presiune, mișcare), precum și dongle-ul RF, care funcționează ca stație la distanță pentru AMBER PI, permit dezvoltarea diferitelor aplicații creative. Prizele de senzor furnizate permit conectarea senzorilor personalizați astfel, crescând numărul de aplicații. Pe lângă AMBER PI, wireless AMBER oferă un kit de dezvoltare software care include funcțiile și exemplele pentru a permite o dezvoltare personalizată ușoară și rapidă a aplicațiilor folosind AMBER PI.

Pachetul conține:

  • 1 x Placă Amber Pi
  • 4 x Senzori (temperatură, umiditate, presiune, mișcare)
  • 2 x Antene
  • 1 x AMBER USB Radio Stick

 

Caracteristici tehnice:

  • Conectivitate: 2 x I2C și 2 x SPI
  • Frecvență: 868MHz
  • Wireless mobil
  • Compatibil cu orice Raspberry Pi

 

Manual de instalare și folosireDetalii produs
CL513

Fișă produs

Compatibilitate
681
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare