Categorii

Placă de evaluare, CC3200 Wireless MCU, SimpleLink, IoT

CC3200STK-WIFIMK de la Texas Instruments este un kit de dezvoltare SimpleLink Wi-Fi CC3200 SensorTag.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
420,40 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2100
Adaugă la favorite0
Descriere
CC3200STK-WIFIMK de la Texas Instruments este un kit de dezvoltare SimpleLink Wi-Fi CC3200 SensorTag. Este una dintre cele mai rapide și ușoare metode de conectare a senzorilor direct la nor. Noul kit Wi-Fi SensorTag se bazează pe un MCU fără fir SimpleLink CC3200 de mare putere, este unitatea de microcontroler Wi-Fi CERTIFICAT (MCU) din industrie, cu conectivitate Wi-Fi încorporată. Acest lucru permite ca kitul SensorTag să fie alimentat cu baterii din baterii AAA. Setul Wi-Fi SensorTag include 9 senzori MEMS de putere mică. În plus, acesta poate fi extins cu Watch DevPack pentru aplicații care necesită afișaje și extins cu putere USB cu Debug DevPack. Conectați-vă direct la cloud cu Wi-Fi și obțineți datele senzorilor online în doar câteva minute. Setul SensorTag configurează conexiunea Wi-Fi din cutie cu aplicația SensorTag iOS și Android.
  • Nu este necesară experiență de programare pentru a începe

Aplicații

Comunicații și rețele, wireless, proiectare și dezvoltare încorporată

:
Senzor
:
Texas Instruments
:
CC3200
:
Wifi
:
SimpleLink Wi-Fi SensorTag CC3200, Ghid de pornire rapidă
:
Wi-Fi SimpleLink
Detalii produs
CL2100

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare