Categorii

Placa de dezvoltare USB-KW41Z

USB-KW41Z este un dongle USB pentru operațiuni de tip sniffer pentru MCU-urile Kinetis KW41Z cu soluții BLE de 2,4 GHz, FSK generice și 802.15.4 conectivitate wireless. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
407,81 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1876
Adaugă la favorite0
Descriere
USB-KW41Z este un dongle USB pentru operațiuni de tip sniffer pentru MCU-urile Kinetis KW41Z cu soluții BLE de 2,4 GHz, FSK generice și 802.15.4 conectivitate wireless. KW41Z este un dispozitiv cu o putere foarte scăzută, foarte integrat, cu un singur cip, care permite conectarea Bluetooth Smart / Bluetooth Low Energy (BLE) v4.2 și IEEE 802.15.4 RF pentru sisteme portabile cu putere foarte scăzută. Aplicațiile includ dispozitive portabile de îngrijire a sănătății, dispozitive sportive și de fitness purtabile, comenzi la distanță AV, tastaturi, controlere pentru jocuri, sisteme de securitate pentru controlul accesului, energie inteligentă și rețele din zona de domiciliu.
:
NXP
:
Kinetis - W
:
BRAŢ
:
Cortex-M0
:
USB-KW41Z Pachet Sniffer / Dongle, Ghid de pornire rapidă
Detalii produs
CL1876

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare