Categorii

Placa de dezvoltare STM32L476RG

NUCLEO-L476RG este o placă de dezvoltare STM32 Nucleo-64 cu microcontroler STM32F410RB oferind o modalitate flexibilă pentru utilizatori de a încerca idei noi și de a construi prototipuri cu orice linie de microcontroler STM32, alegând dintre diferitele combinații de performanță, consum de energie și caracteristici. Suportul de conectivitate Arduino și ST Morpho facilitează extinderea funcționalității platformei de dezvoltare deschisă STM32 Nucleo cu o gamă largă de scuturi specializate.
Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
130,66 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1903
Adaugă la favorite1
Descriere
NUCLEO-L476RG este o placă de dezvoltare STM32 Nucleo-64 cu microcontroler STM32F410RB oferind o modalitate flexibilă pentru utilizatori de a încerca idei noi și de a construi prototipuri cu orice linie de microcontroler STM32, alegând dintre diferitele combinații de performanță, consum de energie și caracteristici. Suportul de conectivitate Arduino și ST Morpho facilitează extinderea funcționalității platformei de dezvoltare deschisă STM32 Nucleo cu o gamă largă de scuturi specializate. Placa nu necesită nicio sondă separată, deoarece integrează debuggerul și programatorul ST-LINK / V2-1. Placa este dotată cu biblioteca completă de software HAL STM32 împreună cu diverse exemple de software ambalate, precum și acces direct la resurse online .
  • USB VBUS sau sursă externă (3,3 V, 5V, 7 până la 12 V) și punct de acces la gestionarea energiei
  • Comunicare USB (LD1), LED utilizator (LD2), LED de alimentare (LD3)
  • Două butoane - USER și RESET
  • Capabilitate de reumplere USB - port com virtual, stocare în masă, port de depanare
  • Susținut de o gamă largă de IDE, inclusiv IAR , Keil , ID-uri bazate pe GCC
:
STMicroelectronics
:
32bit
:
STM32L4
:
ARM
:
Cortex-M4
:
STM32L476RG
:
Dev Board STM32L476RG
Detalii produs
CL1903

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare