Categorii

Placa de dezvoltare STM32L011K4

NUCLEO-L011K4 este o placă de dezvoltare STM32 Nucleo-32 cu microcontroler STM32L011K4, care oferă un mod flexibil pentru utilizatori de a încerca concepte noi și de a construi prototipuri cu microcontrolerul STM32, alegând dintre diferitele combinații de performanță.
Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
105,24 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2022-05-24
Cod produs:
CL1859
Adaugă la favorite0
Descriere
NUCLEO-L011K4 este o placă de dezvoltare STM32 Nucleo-32 cu microcontroler STM32L011K4, care oferă un mod flexibil pentru utilizatori de a încerca concepte noi și de a construi prototipuri cu microcontrolerul STM32, alegând dintre diferitele combinații de performanță. Conectivitatea cu Arduino Nano facilitează extinderea funcționalității platformei de dezvoltare deschisă STM32 Nucleo cu o gamă de scuturi specializate. Placa nu necesită nicio sondă separată, deoarece integrează debuggerul / programatorul ST-LINK / V2-1 și vine cu biblioteca HAL a software-ului complet STM32, împreună cu diverse exemple de software , precum și acces direct la ARM.
  • Microcontroler STM32L011K4T6 
  • Instrument de depanare / programator ST-LINK / V2-1 la bord
  • Funcții USB: port de depanare, port COM virtual
  • Trei LED-uri: comutatoare USB, alimentare, configurabile utilizatorului
  • Anteturi de expansiune compatibile Arduino Nano
  • Suportat de o gamă largă de IDE-uri (Integrated Development Environments)
  • Bibliotecă HAL cu software complet STM32
:
STMicroelectronics
:
32bit
:
STM32L0
:
Cortex-M0 +
:
STM32L011K4
:
Placa Dev STM32L011K4
Detalii produs
CL1859

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare