Categorii

Placa de dezvoltare STM32 Nucleo-64 MCU

NUCLEO-F070RB este o placa de dezvoltare STM32 Nucleo cu STM32F070RBT6 MCU, compatibila Arduino, oferă un mod accesibil și flexibil utilizatorilor de a încerca idei noi și de a construi prototipuri cu orice linie de microcontroler STM32, alegând dintre diferitele combinații de performanță si de  consum de energie.
Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
100,32 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1845
Adaugă la favorite1
Descriere
NUCLEO-F070RB este o placa de dezvoltare STM32 Nucleo cu STM32F070RBT6 MCU, compatibila Arduino, oferă un mod accesibil și flexibil utilizatorilor de a încerca idei noi și de a construi prototipuri cu orice linie de microcontroler STM32, alegând dintre diferitele combinații de performanță si de consum de energie. Suportul de conectivitate Arduino și  ST Morpho facilitează extinderea funcționalității platformei de dezvoltare deschisă STM32 Nucleo cu o gamă largă de scuturi specializate. Placa nucleară STM32 nu necesită nicio sondă separată, deoarece integrează debuggerul și programatorul ST-LINK / V2-1. Placa STM32 vine cu biblioteca completă de software HAL STM32 împreună cu diverse exemple de software ambalate, precum și acces direct la resurse online.
 
Detalii produs
CL1845

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare