Categorii

Placă de dezvoltare MAX31760

Kit-ul de evaluare MAX31760 (kit EV) oferă interfața de utilizare hardware și software (GUI) necesară pentru a evalua controlorul de viteză al fanului MAX31760 cu tabel de căutare.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
658,88 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2566
Adaugă la favorite0
Descriere

Kit-ul de evaluare MAX31760 (kit EV) oferă interfața de utilizare hardware și software (GUI) necesară pentru a evalua controlorul de viteză al fanului MAX31760 cu tabel de căutare. Kit-ul EV este dotat cu un MAX31760AEE + instalat, precum și montarea de găuri și anteturi pentru ventilatoare cu 4 fire, 3 fire și 2 fire. Kitul include, de asemenea, o interfață USB-la-I2C pentru o comunicare ușoară cu un computer.

 

Set de aplicație kit:

Senzări - Temperatură

Producător de siliciu:

Produse Maxim Integrated

Numărul de miez de siliciu:

MAX31760

Subtipul tipului de aplicație:

Interfață grafică cu utilizatorul

Conținutul kitului:

Eval Board MAX31760, cablu USB

Detalii produs
CL2566

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare