Categorii

Placa de dezvoltare Freescale Freedom FRDM-KL05Z

Placa de dezvoltare Freescale Freedom este un set de instrumente software și hardware pentru evaluare și dezvoltare. Este ideal pentru prototiparea rapidă a aplicațiilor bazate pe microcontrolere.

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
141,51 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL623
Adaugă la favorite0
Descriere

Placa de dezvoltare Freescale Freedom este un set de instrumente software și hardware pentru evaluare și dezvoltare. Este ideal pentru prototiparea rapidă a aplicațiilor bazate pe microcontrolere. Placa Freescale Freedom KL05Z, modelul FRDM-KL05Z, este un design simplu și totuși sofisticat, care conține un microcontroler din seria Kinetis L, primul microcontroler din industrie construit pe nucleul ARM® Cortex ™ -M0 +.

Dispune de un MKL05Z32VFM4, un dispozitiv de familie KL0 care oferă o frecvență maximă de operare de 48MHz, 32KB flash și o multitudine de periferice analogice și digitale. Hardware-ul FRDM-KL05Z este compatibil cu formatul dispozitivului Arduino ™ R3, oferind o gamă largă de opțiuni de placă de extensie. Interfețele de la bord includ un LED RGB, un accelerometru digital cu 3 axe și un glisor capacitiv tactil.

Modelul FRDM-KL05Z include, de asemenea, adaptorul serial și debug încorporat, cunoscut sub numele de OpenSDA. Acest circuit oferă mai multe opțiuni pentru comunicațiile seriale, programarea flash și depanarea controlului de funcționare.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Dispozitiv de atingere capacitiv
  • Accelerometru MMA8451Q
  • LED RGB
  • Opțiuni flexibile de alimentare ca USB, baterie, sursă externă
  • Înregistrarea datelor
  • Interfața CMSIS-DAP
  • Acces ușor la intrare / ieșire MCU prin conectori I / O compatibili cu Arduino R3

Detalii produs
CL623

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa
Tip produs
Placa dezvoltare
Greutate
0.050000
Nivel dificultate
Incepator
10_FEATURE_Zona Amplasare
-
-
-

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare