Categorii

Placă de dezvoltare FiPY cu LoRa Sigfox WiFi Dual LTE-M și Bluetooth

Imaginați-vă 5 rețele într-o singură placă de dezvoltare IoT perfect formată, aceeași mică amprentă ca WiPy-LoPy și SiPy, IoT. MicroPython activat. FiPy include WiFi, Bluetooth, LoRa, Sigfox și LTE-M dual (CAT M1 și NBIoT), FiPy oferă acces la toate rețelele LPWAN din lume pe o singură placă.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
402,21 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1456
Adaugă la favorite0
Descriere

Imaginați-vă 5 rețele într-o singură placă de dezvoltare IoT perfect formată, aceeași mică amprentă ca WiPy-LoPy și SiPy, IoT. MicroPython activat. FiPy include WiFi, Bluetooth, LoRa, Sigfox și LTE-M dual (CAT M1 și NBIoT), FiPy oferă acces la toate rețelele LPWAN din lume pe o singură placă. Continuați cu o placă care vă oferă o flexibilitate deplină în timpul testării, instalării și desfășurării. Puteți schimba timpul real potrivit pentru dvs. sau puteți seta niște parametri care vor face acest lucru automat.

Caracteristici tehnice:

  • CPU puternic
  • Cinci rețele: WiFi, BLE, celular LTE-CAT M1 / NB1, LoRa și Sigfox
  • Gama WiFi 1KM
  • MicroPython activat
  • Se încadrează într-un panou standard (cu anteturi)
  • Utilizare de putere ultra-scăzută: o fracție comparativ cu alte microcontrolere conectate
Detalii produs
CL1456

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare