Categorii

Placa de dezvoltare Arduino UNO REV3

Placa Arduino UNO REV3 este cea mai bună metodă pentru a începe cu electronica și codarea. Placa UNO este cea mai utilizată din întreaga familie Arduino.

Arduino Original
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
168,15 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL526
Adaugă la favorite10
Descriere

Placa Arduino UNO REV3 este cea mai bună metodă pentru a începe cu electronica și codarea. Placa UNO este cea mai utilizată din întreaga familie Arduino. Arduino Uno este o placă de dezvoltare bazat pe microcontrolerul ATmega328. Are 14 pini digitali I / O, 6 intrări analogice, un cristal de cuarț de 16 MHz, o conexiune USB, o mufă de alimentare, un set de pini ICSP și un buton de resetare. Conține tot ce este necesar pentru a susține microcontrolerul, pur și simplu conectați-l la un computer cu un cablu USB sau alimentați-l cu un adaptor AC-DC sau cu o baterie.

Poți să te joci cu ONU fără să te îngrijorezi prea mult de a face ceva greșit, cel mai rău scenariu este să înlocuiți cipul ATmega328. Uno diferă de toate plăcile precedente prin faptul că nu utilizează chip-ul FTDI USB-to-serial.

 

Caracteristici tehnice:

  • Microcontroller Atmel ATmega328
  • Tensiune de lucru de 5V
  • Tensiune maximă de alimentare de la 6V la 20V
  • 14 x Pini digitali I / O
  • Memorie Flash:16KB
  • Poate fi alimentat prin conexiunea USB sau cu o sursă externă de alimentare
  • Dimensiune: 68.6mm x 53.4mm
  • Greutate: 25gr

Pentru idei de proiecte Arduino, puteti accesa urmatorul link:

https://cleste.ro/atelier/proiecte-arduino/


Detalii produs
CL526

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare