Categorii

Placă de dezvoltare Arduino Micro

Arduino Micro este o placă de microcontrolere bazată pe ATmega32u4, dezvoltată împreună cu Adafruit. Dispune de 20 de pini digitali I / O, un oscilator de cristal de 16 MHz, o conexiune micro USB, un set de pini ICSP și un buton de resetare. 

Arduino Original
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
150,51 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL531
Adaugă la favorite0
Descriere

Arduino Micro este o placă de microcontrolere bazată pe ATmega32u4, dezvoltată împreună cu Adafruit. Dispune de 20 de pini digitali I / O, un oscilator de cristal de 16 MHz, o conexiune micro USB, un set de pini ICSP și un buton de resetare. Conține tot ce este necesar pentru a susține microcontrolerul, pur și simplu conectați-l la un computer cu un cablu micro USB pentru a începe. Arduino Micro este similar cu Arduino Leonardo prin faptul că ATmega32u4 are comunicare prin USB, eliminând necesitatea unui procesor secundar.

Placa Arduino Micro vine fara setul de pini!

Caracteristici tehnice:

  • Microcontroller ATmega32u4
  • Tensiune de operare 5V
  • Conexiune micro USB, TWI și SPI
  • Dimensiunea 48mm x 18mm
  • Greutate: 13 g
  • 20 Pini digitali I / O
  • Memorie flash de 32KB din care 4KB folosită de bootloader
Detalii produs
CL531

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare