Categorii

Placa control motoare All-in-one pentru micro:bit

Placa Robotics All-in-One pentru BBC micro: bit poate conduce 4 motoare (sau 2 motoare pas cu pas) și 8 servoare. Cuplat cu 17 alte puncte de expansiune I / O, înseamnă că micro:bit-ul poate deveni foarte ușor nucleul unei întregi varietăți de proiecte de robotică. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
163,12 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL890
Adaugă la favorite0
Descriere

Placa Robotics All-in-One pentru BBC micro: bit poate conduce 4 motoare (sau 2 motoare pas cu pas) și 8 servoare. Cuplat cu 17 alte puncte de expansiune I / O, înseamnă că micro:bit-ul poate deveni foarte ușor nucleul unei întregi varietăți de proiecte de robotică. Placa Robotics dispune de 2 circuite integrate pentru driverul motorului Dual H-Bridge și 8 ieșiri servo, toate controlate de micro BB-bit folosind protocolul I2C printr-un driver IC cu 16 canale. Cei 17 pini I / O disponibili permit adăugarea pe placă a altor dispozitive de intrare, cum ar fi senzori sau dispozitive de ieșire, cum ar fi LED-urile ZIP. 

Puterea este furnizată fie prin intermediul unui bloc terminal sau a unui conector în stil servo, iar placa produce apoi o sursă de alimentare de 3.3V, care este alimentată în conexiunile 3V și GND pentru a alimenta BBC micro-bit conectat, eliminând necesitatea de a alimenta micro BBC : bit separat.

Placa de dezvoltare BBC micro:bit nu este inclusă!

Caracteristici tehnice:

  • 8 iesiri servo
  • 2 circuite duale cu motor H-bridge, care pot conduce 4 motoare (sau 2 motoare pas cu pas)
  • Conector integrat pentru micro-bit
  • 17 Puncte I / O pentru alte dispozitive de intrare, senzori și ieșiri
  • Tensiune de lucru: 3V - 10.8V (recomandat 6V - 10.8V)
  • Dimensiune: 68mm x 62mm x 1.6mm
  • Placa micro:bit nu este inclusă
Detalii produs
CL890

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare