Categorii

Placa alimentare MI:power pentru micro:bit

Placa de alimentare MI:power vă permite să utilizați micro:bit-ul de la distanță fără a fi necesară conectarea la o sursă convențională de alimentare. PCB-ul ușor se potrivește perfect cu micro:bit-ul și se conectează direct la conexiunile 3V, GND și P0 pe micro-bit. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
62,08 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL884
Adaugă la favorite0
Descriere

Placa de alimentare MI:power vă permite să utilizați micro:bit-ul de la distanță fără a fi necesară conectarea la o sursă convențională de alimentare. PCB-ul ușor se potrivește perfect cu micro:bit-ul și se conectează direct la conexiunile 3V, GND și P0 pe micro-bit. Placa se conectează direct la BBC cu ajutorul șuruburilor, distanțierelor și piulițelor incluse. Alimentarea este furnizată de o baterie de tip litiu 3V CR 2032 înlocuibilă.

Caracteristici tehnice:

  • Are la bord un buzzer conectat prin conexiunea P0
  • Comutator on/off ușor de accesat
  • Suportul pentru acumulator 3V integrat asigură fixarea bateriei în timpul utilizării
  • Include distanțiere, fixare și baterie CR2032
Detalii produs
CL884

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare