Categorii

Placă adaptoare Arduino MKR2UNO

Adaptorul MKR2UNO vă permite să vă transformați proiectul bazat pe factori de formă Arduino UNO într-un proiect bazat pe MKR fără prea mult efort. 

Arduino Original
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
114,24 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL525
Adaugă la favorite0
Descriere

Adaptorul MKR2UNO vă permite să vă transformați proiectul bazat pe factori de formă Arduino UNO într-un proiect bazat pe MKR fără prea mult efort. Pur și simplu montați Arduino MKR1000 la acest nou adaptor și conectați oricare dintre plăcile UNO!  La fel ca în multe alte placi Arduino, acest adaptor permite alimentarea plăcii MKR cu ajutorul unei mufe jack sau a pinului VIN.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de operare 3.3V
  • 6 x Pini analogici de intrare
  • 1 x Pini analogici de ieșire
  • 14 x Pini Digitali I / O
  • Dimensiune: 68.6 mm x 53.4 mm
  • Greutate: 24 gr
Detalii produs
CL525

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare