Categorii

PHOENIX CONTACT - CB 1/10-1/10 UT-BE - Circuit Breaker Accessory, CB Series Thermomagnetic Circuit Breakers, Base Elemen

PHOENIX CONTACT - CB 1/10-1/10 UT-BE - Circuit Breaker Accessory, CB Series Thermomagnetic Circuit Breakers, Base Element
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
144,96 RON (inclusiv TVA) 173,83 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL52814
Adaugă la favorite0
Descriere
Elementul de bază CB 1/10-1/10 UT-BE este un accesoriu indispensabil în utilizarea întreruptoarelor termomagnetice seria CB de la Phoenix Contact. Acesta asigură o funcționare eficientă și sigură a acestora, oferind protecție în cazul apariției unor defecte sau suprasarcini în circuitul electric. Fabricat conform standardelor de calitate ridicate, acest element de bază se evidențiază prin fiabilitatea și durabilitatea sa. Este potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale, în care este necesară o protecție eficientă a circuitelor electrice. Elementul de bază CB 1/10-1/10 UT-BE este ușor de instalat și de utilizat, având o interfață intuitivă și ergonomică. De asemenea, este dotat cu funcții avansate de protecție, precum detecția de suprasarcini și scurtcircuite, pentru a asigura un control precis al circuitelor electrice. Cu ajutorul acestui accesoriu de înaltă calitate, utilizatorii pot beneficia de un sistem electric sigur și eficient în funcționare, minimizând astfel riscul de daune la nivelul echipamentelor și de întreruperi în fluxul de producție. Elementul de bază CB 1/10-1/10 UT-BE reprezintă o soluție ideală pentru îmbunătățirea performanței și siguranței sistemelor electrice.
Detalii produs
CL52814

Fișă produs

Tip accesoriu
Element de bază
Pentru utilizare cu
Întreruptoare termomagnetice seria CB

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare